{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – 5 kívánságlistás termék

Mi ez? A {Vigyázz! Kész! Posztolj!} egy kéthetente jelentkező blogger kihívás, ahol a résztvevők előre meghatározott, egészen a cikkek megjelenéséig titkos témákról írnak blogjukban. Ha csatlakoznál vagy érdekel a kihívás részletes szabályzata, keresd fel a VKP kihívás összefogó bejegyzését. A többi résztvevő írása az inlinkz gyűjtemény gombjára kattintva érhető el. A kihívásra írt korábbi cikkeimet a vkpcímke alatt találhatjátok meg.

Remek téma, már egy ideje vezetem a telefonomban, úgyhogy akik ragaszkodnak hozzá, hogy valami tárgyi ajándékkal lepjenek meg, de tanácstalanok, azoknak itt a főnyeremény poszt! Persze a vágyaim a legritkább esetben vonatkoznak tárgyakra (ha pedig igen, akkor olyan pontos meghatározással, hogy inkább mégse álljon neki senki egyedül vásárolgatni nekem), de most összeszedtem magam és a megvalósíthatóságra tekintet nélkül összeszedem az eheti kívánságaimat:

1. Klepetus, avagy hétköznapi nevén poncho, lehetőleg meleg és pont olyan, mint amilyen a tesómnak van és amilyet már nem lehet kapni, ezért ez a kép csak illusztráció

2. Harry Potter and the goblet of fire – kizárólag angolul, kizárólag ebben a kiadásban (Bloomsbury), ugyanis már csak ez hiányzik a gyűjteményemből.

3. Egy csillagász távcső, hogy ne kelljen kimennem a csillagvizsgálóba a világ végére, hogy a holdat nézzem (és ne kelljen közben mások hülye kérdéseit hallgatni)

4. Egy külső winchester, hogy ne kelljen mindig és folyamatosan a hajamat tépnem a gépem mikroszkópikus adattároló képességén (de mondjuk egy új laptoppal is kiegyezek).

5. az utolsó hely mindenképp vitás, egy új bőrönd és a DM mogyoró illatú testvaja párbajoznak a nemes pozícióért.

+1 IDŐ!!!!

document.write(”);

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s